Už máte dosť jedál, ktoré vám zaťažujú žalúdok a nie sú diétne a chutné? Chcete si obzvláštniť jedálniček niečim chutným a zdravým? Inšpirujte sa nasledujúcim receptom, ktorý vám určite zachutí.
Fenikel a čakanka s bylinkovým maslom
Ingrediencie:
2 fenikle
2 červené čakanky
4 plátky nízkotučného plátkového syra
100 g bylinkového masla
voda
Postup:
Fenikel a čakanku dôkladne umyjeme a rozpolíme. Necháme ich spariť po dobu 5 minút. Sparené ich poukladáme do zapekacej misy rezom nahor. Na reze ich potrieme bylinkovým maslom a prikryjeme plátkom syra. Zapekáme ich pri teplote 180°C.
Ilustračné foto © photocrew - Fotolia.com
Prečítajte si viac: Nikel
Diskusia k článku Zdravý obed
Powered by Facebook Comments