Zdravý obed

17 mája, 2012 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  5395
zdravý obed - fenikel a čakanka

Už máte dosť  jedál, ktoré vám zaťažujú žalúdok a nie sú diétne a chutné? Chcete si obzvláštniť jedálniček niečim chutným a zdravým? Inšpirujte sa nasledujúcim receptom, ktorý vám určite zachutí.

Fenikel a čakanka s bylinkovým maslom

Ingrediencie:

2 fenikle

2 červené čakanky

4 plátky nízkotučného plátkového syra

100 g bylinkového masla

voda

Postup:

Fenikel a čakanku dôkladne umyjeme a rozpolíme. Necháme ich spariť po dobu 5 minút. Sparené ich poukladáme do zapekacej misy rezom nahor. Na reze ich potrieme bylinkovým maslom a prikryjeme plátkom syra. Zapekáme ich pri teplote 180°C.

Ilustračné foto © photocrew - Fotolia.com

Prečítajte si viac: Nikel




Diskusia k článku Zdravý obed

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Zdravý obed