Ingrediencie:
1 čerstvý zázvor (asi 10 cm, postrúhaný)
6 roztlačených strúčikov cesnaku
1 balíček tvrdého tofu syra (pokrájaný na kocky)
4 PL olivového oleja
sójová omáčka
kajenské korenie podľa chuti
1 brokolica rozobratá na ružičky
100 g mandľových lupienkov
400 g fazuľových klíčkov
1 pokrájaná zelená paprika
Postup:
Premiešajte zázvor, cesnak, kajenské korenie a tofu, pokvapkajte sójovou omáčkou a marinujte ai 10 minút. Rozohrejte olej, pridajte tofu aj s marinádou, nakrájanou zeleninou a fazuľové výhonky a opekajte takmer domäkka. Nakoniec primiešajte mandľové lupienky a podávajte. Dobrú chuť!
Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Pečená čakanka s vlašskými orechmi
Ilustračné foto: 123rf.com
Prečítajte si viac: Mangové lassi
Diskusia k článku Zázvor s tofu syrom
Powered by Facebook Comments