Zapečená špargľa s balzamikovým octom

2 marca, 2013 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  2353
zapečená špargľa s balzamikovým octom

Ingrediencie:

500 gramov očistenej špargle

2 lyžice balzamikového octu

2 lyžice olivového oleja

štipka morskej soli

mleté čierne korenie

nadrobno postrúhaná citrónová kôra (ozdobenie)

Postup:

Špargľu obalte v olivovom oleji, okoreňte a osoľte a pečte v rúre pri 200°C 20 – 25 minút. Počas pečenia ju niekoľkokrát obráťte. Zapečenú špargľu pokvapkajte balzamikovým octom a ozdobte citrónovou kôrou. Podávajte ju ako prílohu k mäsu.

Prečítajte si viac: Mangold s omáčkou




Diskusia k článku Zapečená špargľa s balzamikovým octom

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Zapečená špargľa s balzamikovým octom