Ingrediencie:
6 najemno posekaných stoniek stopkového zeleru
1 jarná cibuľka pokrájaná na kolieska
2 očistené a pokrájané jablká
bobule bieleho hrozna (stredne veľký strapec)
hrsť posekaných vlašských orechov
2 PL bieleho jogurtu
2 PL nízkotučnej majonézy
1/2 ČL zelerových semien
mleté čierne korenie
Postup:
Do veľkej misy vložte zeler, cibuľku, jablká, hrozno a orechy. Zvyšné prísady vložte do menšej misky a dôkladne vymiešajte. Zo vzniknutou omáčkou prelejte šalát, dobre premiešajte a hneď podávajte. Dobrú chuť!
Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Dusená čakanka
Ilustračné foto: 123rf.com
Prečítajte si viac: Jablkovo-chrenová omáčka
Diskusia k článku Waldorf šalát
Powered by Facebook Comments