Ingrediencie:
250 g nízkotučného tvarohu
4 vajíčka uvarené natvrdo
1 cibuľa
2 ČL horčice
morská soľ
čierne korenie
Postup:
Uvarené a olúpané vajíčka pretlačte cez mriežku, zmiešajte s tvarohom, horčicou a nadrobno pokrájanou cibuľou. Tvarohovo-vajíčkovú nátierku nakoniec dochuťte soľou a čiernym korením. Nátierku podávajte s celozrnným pečivom a čerstvou zeleninou podľa vlastnej chuti. Dobrú chuť!
Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Praženica s paradajkami a údeným lososom
Ilustračné foto: 123rf.com
Prečítajte si viac: Jablkový puding so špaldovými piškótami
Diskusia k článku Tvarohovo-vajíčková nátierka
Powered by Facebook Comments