Studená polievka

9 novembra, 2011 1 komentář Zdieľať Zobrazení :  2291
diétny recept - studená polievka

Ingrediencie

120 g pokrájanej zelenej fazuľky

120 g hrášku

6 pokrájaných jarných cibuliek

400 ml nízkotučného biojogurtu

2 lyžice práškového zeleninového bujónu

2 lyžice posekanej petržlenovej vňate

2 lyžice posekanej mäty

Postup

Hrášok, fazuľku a bujón dáme do vriacej vody, necháme variť 4 – 5 minút. Scedíme, vodu si necháme. Suroviny zmiešame s ostatnými ingredienciami a potom pridáme scedený vývar. Necháme vychladiť a podávame. Dobrú chuť!

Foto © azurita - Fotolia.com

Prečítajte si viac: Pražená vňať k rybe




Diskusia k článku Studená polievka

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Studená polievka