Ingrediencie:
100 g mladého špenátu
8 očistených a natenko pokrájaných reďkoviek
1 nakrájaná uhorka
1 očistená a pokrájaná jarná cibuľka
2 ošúpané a najemno pokrájané mrkvy
2 PL posekanej petržlenovej vňate
1 lyžica extra panenského olivového oleja
šťava z 1/2 limetky
Postup:
Vo veľkej mise zmiešame všetku zeleninu, polejeme olivovým olejom a limetkovou šťavou a dobre premiešame. Ihneď podávame. Šalát možno použiť ako prílohu k mäsu alebo k rybe. Dobrú chuť!
Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Zapečená špargľa s balzamikovým octom
Ilustračné foto: Fotolia.com
Prečítajte si viac: Malinový syllabub
Diskusia k článku Šalát zo záhradky
Powered by Facebook Comments