Šalát z čakanky, žeruchy a pomarančov

3 marca, 2013 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  2248
šalát - čakanka a žerucha

Ingrediencie:

4 kusy čakanky

200 gramov žeruchy

4 ošúpané pomaranče

šťava z 1 citróna

150 ml jablkovej šťavy

Postup:

Čakanky nakrájajte a vložte do misy. Nakrájanú čakanku hneď pokvapkajte citrónom, aby nezhnedla. Žeruchu posekajte a ošúpané pomaranče rozštvrťte. Všetko spolu dôkladne premiešajte, dochuťte a hneď podávajte. Šalát je vhodný ako príloha k mäsu.





Diskusia k článku Šalát z čakanky, žeruchy a pomarančov

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Šalát z čakanky, žeruchy a pomarančov