Ružičkový kel s mandľami

4 augusta, 2013 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  3397
ružičkový kel a mandle

Ingrediencie:

600 g očisteného a pokrájaného ružičkového kelu

150 g mandlí (trochu opražených)

2 ošúpané a pokrájané cibule

4 PL oleja

čierne korenie podľa chuti

Postup:

Na oleji v panvici krátko opražte cibuľu a mandle. Ružičkový kel blanšírujte v osolenej vriacej vode približne 1 minútu, sceďte ho a pridajte do panvice k cibuli a mandliam a duste, kým nezmäkne. Ružičkový kel ochuťte mletým čiernym korením a podávajte ako prílohu. Dobrú chuť!

Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Gratinovaný baklažán

Prezentačný obrázok: 123rf.com

Prečítajte si viac: Dusená čakanka




Diskusia k článku Ružičkový kel s mandľami

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Ružičkový kel s mandľami