Plnka z vlašských orechov, zeleru a jabĺk

26 júna, 2013 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  2249

Ingrediencie:

1/2 hrnčeka masla

2 nadrobno pokrájané zelerové stopky

1 nadrobno pokrájaná cibuľa

2 jablká zbavené jadrovníka a pokrájané na kocky

350 g strúhanky

1/2 lyžičky sušeného tymianu

225 g posekaných vlašských orechov

1/2 hrnčeka mlieka

1 rozšľahané vajce

Postup:

Predhrejte si rúru na 180°C. V panvici roztopte maslo a opražte v ňom zeler a cibuľu. V mise zmiešajte strúhanku, jablká, orechy a tymian. Do misy pridajte opraženú cibuľu s zelerom, vajce a mlieko. Dôkladne všetko spolu premiešajte, dajte do zapekacej nádoby a pečte 30 minút. Dobrú chuť!

Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Ovsená kaša s ovocím

Ilustračné foto: Fotolia.com

Prečítajte si viac: Šošovicový šalát




Diskusia k článku Plnka z vlašských orechov, zeleru a jabĺk

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Plnka z vlašských orechov, zeleru a jabĺk