Ingrediencie:
1/2 hrnčeka masla
2 nadrobno pokrájané zelerové stopky
1 nadrobno pokrájaná cibuľa
2 jablká zbavené jadrovníka a pokrájané na kocky
350 g strúhanky
1/2 lyžičky sušeného tymianu
225 g posekaných vlašských orechov
1/2 hrnčeka mlieka
1 rozšľahané vajce
Postup:
Predhrejte si rúru na 180°C. V panvici roztopte maslo a opražte v ňom zeler a cibuľu. V mise zmiešajte strúhanku, jablká, orechy a tymian. Do misy pridajte opraženú cibuľu s zelerom, vajce a mlieko. Dôkladne všetko spolu premiešajte, dajte do zapekacej nádoby a pečte 30 minút. Dobrú chuť!
Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Ovsená kaša s ovocím
Ilustračné foto: Fotolia.com
Prečítajte si viac: Šošovicový šalát
Diskusia k článku Plnka z vlašských orechov, zeleru a jabĺk
Powered by Facebook Comments