Ingrediencie:
80 gramov nahrubo posekaných paraorechov
hrsť petržlenovej vňate, posekanej nahrubo
3 lyžice extra panenského olivového oleja
2 lyžice postrúhaného parmezánu
1 roztlačený strúčik cesnaku
1 a 1/2 lyžice vody
1/2 lyžičky postrúhanej citrónovej kôry
štipka posekaného estragónu
soľ a mleté čierne korenie na dochutenie
Postup:
V mixéri rozmixujeme paraorechy, estragón, cesnak, vodu, citrónovú kôru a petržlenovú vňať. Po rozmixovaní pridáme parmezán a olivový olej a dôkladne rozmixujeme. Pesto podávame zo steakom alebo s cestovinami. Dobrú chuť!
Prečítajte si viac: Špargľový šalát s paprikou a vajíčkom
Diskusia k článku Pesto z paraorechov
Powered by Facebook Comments