Ingrediencie:
2 jablká
50 gramov masla
4 lyžičky hrozienok
4 lyžičky mandľových vločiek
4 lyžičky trstinového cukru
1 lyžička mletého muškátového orieška
1 lyžička škorice
2 lyžice pochúťkovej smotany
Postup:
Predhrejte si rúru na 180°C. Okrem jabĺk, zmiešajte dokopy všetky ingrediencie. Jablká jemne vydlabte a naplňte ich zmesou. Každé jablko osobitne zabaľte do alobalu a pečte 20 minút. Jablká podávajte ozdobené pochúťkovou smotanou. Dobrú chuť!
Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Hruškový dezert s tekvicovými jadierkami
Ilustračné foto: 123rf.com
Prečítajte si viac: Cestoviny s vlašskými orechmi
Diskusia k článku Pečené jablká
Powered by Facebook Comments