Pečené figy s medom

31 januára, 2013 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  3984
diéta pri celiakii jedálniček

Ingrediencie:

8 kusov čerstvých fíg

4 lyžice tekutého medu

8 lyžíc gréckeho biojogurtu

4 lyžice posekaných vlašských orechov

Postup:

Z fíg odrežte stopky a narežte ich tak, aby sa dali otvoriť. Med zmiešajte s posekanými orechmi a zo vzniknutou zmesou naplňte figy. Figy poukladajte do ohňovzdornej nádoby a pri teplote 190°C ich pečte približne 15 minút, kým nezmäknú. Zapečené figy podávajte s jogurtom.

Ilustračné foto © Martin Turzak - Fotolia.com

Prečítajte si viac: Šalát z quinoy




Diskusia k článku Pečené figy s medom

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Pečené figy s medom