Mangold s omáčkou

1 marca, 2013 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  1983
mangold s omáčkou

Ingrediencie:

450 gramov mangoldu

1 cibuľa, pokrájaná nadrobno

1 lyžica olivového oleja

1 lyžica múky

250 ml odstredeného kondenzovaného mlieka

štipka postrúhaného muškátového oriešku

2 kávové lyžičky postrúhaného parmezánu

Postup:

V panvici na zohriatom oleji opražte cibuľu. Pokrájaný mangold pridajte do panvice a duste 4 minúty. Podusený mangold poprášte múkou, pridajte mlieko a miešajte, kým omáčka nezhustne. Na dochutenie pridajte muškátový oriešok a parmezán a podávajte.





Diskusia k článku Mangold s omáčkou

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Mangold s omáčkou