Makrela s feniklovým šalátom

júl 20, 2013 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  1947
makrela a fenikel

Ingrediencie:

4 čerstvé filety z makrely

2 fenikle, pokrájané na pásiky

4 pomaranče, ošúpané a rozdelené na mesiačiky

1 PL oleja

4 strúčiky cesnaku

Postup:

Predhrejte si rúru na 200°C. Na plech dajte nakrájaný fenikel s cesnakom, pokvapkajte olejom a pečte približne 15 minút. Potom pridajte pomaranč, pečte ďalších 5 minút a vyberte. Na panvici zohrejte olej, opražte na ňom makrelu a pridajte zvyšné prísady. Poriadne pretraste, aby sa všetko dobre premiešalo a podávajte. Dobrú chuť!

Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Šalát z čakanky, žeruchy a pomarančov

Ilustračné foto: 123rf.com

Prečítajte si viac: Ríbezľové nanuky




Diskusia k článku Makrela s feniklovým šalátom

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Makrela s feniklovým šalátom