Ingrediencie:
2 lososové plátky bez kože a kostí
4 menšie zemiaky
1 nadrobno pokrájaná cibuľa
2 PL oleja
1 rozšľahané vajíčko
posekaná petržlenová vňať
Postup:
Lososa upečte alebo uvarte v pare domäkka. Zemiaky uvarte, ošúpte a popučte. Cibuľu opražte na 1 PL oleja. Všetko spolu zmiešajte (okrem oleja) a vytvarujte 8 – 10 malých fašírok. Fašírky nechajte zachladiť na 1 hodinu v chladničke. Potom ich opražte na zvyšnom oleji a podávajte. Dobrú chuť!
Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Guacamole
Ilustračné foto: 123rf.com
Prečítajte si viac: Pikantná cviklová polievka
Diskusia k článku Lososové fašírky
Powered by Facebook Comments