Ingrediencie:
4 filety lososa
1 a 1/2 PL karí pasty
40 g celozrnnej strúhanky
1 PL posekanej koriandrovej vňate
1 rozštvrtený citrón
šalátové listy rôznych druhov
Postup:
Predhrejte si rúru na 180°C. Z lososa odstráňte kosti. V miske zmiešajte karí pastu, strúhanku a koriandrovú vňať. Lososové filety poukladajte na alobal a potrite ich zmesou karí pasty a strúhanky. Každého lososa prikryte alobalom a dajte do pekáča. Lososa pečte prikrytého alobalom 10 minút, potom odstráňte vrchný alobal a pečte ďalších 10 minút. Upečeného lososa podávajte pokvapkaného citrónom so šalátovými listami. Dobrú chuť!
Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Lososové fašírky
Ilustračné foto: 123rf.com
Prečítajte si viac: Krémové jabĺčka
Diskusia k článku Losos s karí korením
Powered by Facebook Comments