Ingrediencie:
300 g krabieho konzervovaného mäsa
1 malá nadrobno pokrájaná čili paprička
6 jarných cibuliek, pokrájaných nadrobno
130 g postrúhanej cukety
110 g očistenej a postrúhanej mrkvy
1 PL posekanej koriandrovej vňate
2 PL kukuričného škrobu
2 vajíčkové bielky
olej
150 ml nízkotučného bieleho jogurtu
tabasco
2 ČL sezamových semienok
limetka
Postup:
Krabie mäso zmiešajte s čili, jarnou cibuľkou, cuketou, mrkvou a koriandrovou vňaťou. Pridajte kukuričný škrob a všetko spolu dôkladne premiešajte. V druhej mištičke si vymiešajte vajíčkové bielky a zmiešajte ich do krabej zmesi. Krabie fašírky opečte na malom množstve oleja z jednej aj druhej strany približne 3 – 4 minúty. Ako dip k fašírkam si vymiešajte jogurt s tabascom a sezamom. Krabie fašírky pred podávaním pokvapkajte šťavou z limetky. Dobrú chuť!
Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Lososové fašírky
Ilustračné foto: 123rf.com
Diskusia k článku Krabie fašírky
Powered by Facebook Comments