Jablkový dezert s goji

18 februára, 2014 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  2305
jablkový dezert s goji

Ingrediencie:

750 g jabĺk

hnedý cukor (podľa chuti)

1 a 1/2 pudingového sáčku (vanilková príchuť)

mletá škorica

citrónová šťava z 1 čerstvého citróna

30 g sušených plodov goji

detské piškóty (špaldové a pod.)

vyšľahaná šľahačková smotana (nemusí byť)

na ozdobenie - lístky mäty

Postup:

Jablká ošúpte, zbavte jadrovníkov a pokrájané vložte do kastróla. Pridajte mletú škoricu, podlejte 1 litrom vody a varte, kým nie sú jablká mäkké. V malom množstve vody zmiešajte pudingový prášok, vlejte ho k jablkám a povarte. Nakoniec pridajte citrónovú šťavu a vmiešajte plody goji.

Do tortovej formy naukladajte striedavo piškóty a jablkový puding s goji. Jablkový dezert s goji nechajte vychladnúť a ozdobte vyšľahanou šľahačkovou smotanou a lístkami mäty. Dobrú chuť!

Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Kešu guličky bez cukru

Prečítajte si viac: Koktail na "opicu"




Diskusia k článku Jablkový dezert s goji

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Jablkový dezert s goji