Jablkovo-chrenová omáčka

15 augusta, 2013 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  2964
omáčka z jabĺk a chrenu

Ingrediencie:

2 jablká (ošúpané, očistené od jadrovníkov a nastrúhané)

2 PL čerstvého postrúhaného chrenu

1 ČL soli

šťava z 1 citróna

2 ČL najemno posekanej čerstvej mäty

200 ml kyslej smotany

Postup:

Všetky ingrediencie dôkladne vymiešajte a nechajte na 1 hodinu zachladiť. Jablkovo-chrenovú omáčku podávajte k mäsovému alebo zeleninovému mäsu. Dobrú chuť!

Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Zázvorový nálev na šaláty

Ilustračné foto: 123rf.com

Prečítajte si viac: Pražené tofu




Diskusia k článku Jablkovo-chrenová omáčka

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Jablkovo-chrenová omáčka