Gratinovaný baklažán

7 júla, 2013 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  2566
baklažán

Ingrediencie:

2 baklažány

100 g čedaru

3 lyžice olivového oleja

Postup:

Baklažán pokrájajte na plátky a z oboch strán ich potrite olejom. Poukladajte do ohňovzdornej nádoby, prikryte alobalom a pečte v rúre 25 minút pri teplote 220°C. Potom odstráňte alobal a zapekajte ďalších 10 minút. Baklažány vyberte z rúry, posypte postrúhaným syrom, dajte na gril a gratinujte, kým sa syr nerozpustí. Dobrú chuť!

Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Artičoková omáčka s chlebom pitta

Ilustračné foto: Fotolia.com

Prečítajte si viac: Paradajková raita




Diskusia k článku Gratinovaný baklažán

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Gratinovaný baklažán