Francúzsky nálev na šalát

18 augusta, 2013 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  1652
francúzsky nálev

Ingrediencie:

6 PL olivového oleja

3 PL jablčného octu

4 PL nerafinovaného slnečnicového oleja

1 roztlačený strúčik cesnaku

1/2 ČL celozrnnej horčice

1/2 ČL zmesi sušených byliniek

1/2 ČL mletej papriky

mleté čierne korenie

morská soľ

Postup:

Všetky ingrediencie dajte do pohára so skrutkovacím viečkom. Poriadne potraste a dajte do chladničky. Francúzsky nálev skladujte v chladničke najviac týžden a používajte ho na ochutenie šalátov. Dobrú chuť!

Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Zelená fazuľka so sójovou omáčkou

Ilustračné foto: 123rf.com

Prečítajte si viac: Medovo-mandľový nápoj




Diskusia k článku Francúzsky nálev na šalát

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Francúzsky nálev na šalát