Dusená čakanka

4 augusta, 2013 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  2873
čakanka

Ingrediencie:

2 pokrájané čakanky

1 červené jablko, zbavené jadra a pokrájané na kocky

2 PL čerstvo vytlačenej citrónovej šťavy

2 ČL olivového oleja

2 PL bieleho vínneho octu

1 PL posekanej petržlenovej vňate

morská soľ

mleté čierne korenie

iné korenie podľa chuti

voda

Postup:

Všetky prísady (okrem octu a petržlenovej vňate) dajte do hrnca a duste, kým sa voda neodparí. Sceďte, pokvapkajte octom a posypte petržlenovou vňaťou. Dusenú čakanku podávajte ako prílohu. Dobrú chuť!

Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Šalát z quinoy

Ilustračný obrázok: 123rf.com

Prečítajte si viac: Opekaná brokolica so zázvorom




Diskusia k článku Dusená čakanka

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Dusená čakanka