Postup:
Zmiešajte 1 PL horčice, 1 ČL sójovej omáčky, 1 ČL medu a 50 ml pomarančovej šťavy. Do pripravenej marinády vložte kuracie prsia a nechajte marinovať celú noc v chladničke. Pripravte si šalát zo šalátových listov a 100 g umytých, rozpolených cherry paradajok. Pridajte pár lístkov bazalky. Polejte 3 ČL zeleninového vývaru, 1 ČL balzamikového octu, 1 ČL olivového oleja. Marinované mäso opečte na 1 ČL oleja približne 8 minút. Mäso vyberte a odložte nabok. Do výpeku nalejte zvyšok marinády a zmiešajte s 1 PL čerstvého syra.
Energetická hodnota 1 porcie: 1690 kJ
Foto © Kati Molin - Fotolia.com
Prečítajte si viac: Diétny recept - Kapor na masle
Diskusia k článku Diétne kuracie prsia so šalátom
Powered by Facebook Comments