Chutná baklažánová nátierka

11 októbra, 2011 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  4286
diétny recept - baklažánová nátierka

Ingrediencie

2 baklažány

1 strúčik cesnaku

2 kávové lyžičky olivového oleja

2 kávové lyžičky citrónovej šťavy

2 lyžice posekanej petržlenovej vňate

štipka soli

štipka čierneho mletého korenia

Postup

Baklažány dôkladne umyjeme, prepolíme a šupkou nahor poukladáme na mierne vymastený plech. Šupku na niekoľkých miestach prepichneme. Vložíme do trúby a pri teplote 190 °C pečieme 30 minút. Upečené baklažány vyberiem, ošúpeme a zmiešame s ostatnými ingredienciami.

Nátierku podávame k čerstvému pečivu alebo k surovej zelenine. Dobrú chuť!

Foto © keko64 - Fotolia.com

Prečítajte si viac: Aioli - cesnaková majonéza




Diskusia k článku Chutná baklažánová nátierka

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Chutná baklažánová nátierka