Cestoviny s vlašskými orechmi

19 marca, 2013 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  3580
cestoviny a vlašské orechy

Ingrediencie:

4 polievkové lyžice nasekaných vlašských orechov

350 gramov uvarených celozrnných cestovín, napríklad špirálky

3 veľké zrelé paradajky, pokrájané na mesiačiky

2 lyžice čerstvej bazalky nasekanej nadrobno

1 roztlačený strúčik cesnaku

hrsť listov rukoly

4 lyžice oleja z vlašských orechov (môže byť aj iný, napríklad olivový olej)

2 lyžice balzamikového octu

Postup:

Vo veľkej mise dôkladne zmiešajte všetky prísady, okrem oleja, octu a cesnaku. Olej, ocot a cesnak si dôkladne premiešajte v mištičke a a polejte zmesou cestoviny až tesne pred podávaním. Dobrú chuť!

Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Mandľovo-ovsené placky

Ilustračné foto: 123rf.com

Prečítajte si viac: Granátový punč




Diskusia k článku Cestoviny s vlašskými orechmi

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Cestoviny s vlašskými orechmi