Ingrediencie:
4 polievkové lyžice nasekaných vlašských orechov
350 gramov uvarených celozrnných cestovín, napríklad špirálky
3 veľké zrelé paradajky, pokrájané na mesiačiky
2 lyžice čerstvej bazalky nasekanej nadrobno
1 roztlačený strúčik cesnaku
hrsť listov rukoly
4 lyžice oleja z vlašských orechov (môže byť aj iný, napríklad olivový olej)
2 lyžice balzamikového octu
Postup:
Vo veľkej mise dôkladne zmiešajte všetky prísady, okrem oleja, octu a cesnaku. Olej, ocot a cesnak si dôkladne premiešajte v mištičke a a polejte zmesou cestoviny až tesne pred podávaním. Dobrú chuť!
Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Mandľovo-ovsené placky
Ilustračné foto: 123rf.com
Prečítajte si viac: Granátový punč
Diskusia k článku Cestoviny s vlašskými orechmi
Powered by Facebook Comments