Ingrediencie:
- 150 g čučoriedok
- 150 g malín
- 150 g ríbezlí
- šťava z jedného pomaranča
- 1 PL jedlého škrobu
- 2 PL tekutého medu
- 8 PL šľahačky
Postup:
Ovocie umyte a očistite. Pomarančovú šťavu, med a ovocie pomaly varte na miernom plameni. Zmes rozdeľte na polovicu, jednu si odložte nabok a druhú polovicu prepasírujte. Do neprepasírovanej polovice ovocia pridajte jedlý škrob a priveďte do varu. Pridajte prepasírované ovocie a môžete primiešať aj trochu surového ovocia. Ovocnú kašu odstavte, nechajte vychladnúť a pred podávaním ozdobte šľahačkou. Dobrú chuť!
Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Bezlepkový citrónový puding
Ilustračné foto: 123rf.com
Prečítajte si viac: Zeleninové pivo
Diskusia k článku Červená ovocná kaša
Powered by Facebook Comments