Ingrediencie:
2 veľké pokrájané broskyne
100 g zelenej fazuľky
8 pokrájaných reďkoviek
1/3 hrnčeka lieskových orieškov
4 ČL pomarančovej šťavy
2 ČL olivového oleja
2 ČL sójovej omáčky
hrsť žeruchy
Postup:
Broskyne a reďkovky dajte do misy. Zelenú fazuľku asi minútu povarte vo vriacej vode, potom sceďte, pokrájajte na menšie kúsky a pridajte aj s orechmi a žeruchou do misy a premiešajte. Na zálievku zmiešajte pomarančovú šťavu, olivový olej a sójovú omáčku. Zálievkou prelejte šalát a podávajte. Dobrú chuť!
Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Melónový šalát
Ilustračný obrázok: 123rf.com
Prečítajte si viac: Melónový šalát
Diskusia k článku Broskyňový šalát
Powered by Facebook Comments