Ingrediencie:
600 g čerstvej brokolice
1/2 hrnčeka jedlých gaštanov, pokrájaných na plátky
2 PL slnečnicového oleja
kúsok postrúhaného zázvoru
1 ČL sójovej omáčky
štipka postrúhanej citrónovej kôry
1/2 hrnčeka vody
1/2 kocky slepačieho bujónu
Postup:
Brokolicu umyte a rozdeľte na ružičky. Do hrnca dajte olej, gaštany, zázvor a citrónovú kôru. Zohrejte a pridajte brokolicu a zvyšné ingrediencie a nechajte zovrieť. Prikryté nechajte podusiť na miernom ohni 5 minút a hneď podávajte. Dobrú chuť!
Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Koktail na potlačenie príznakov migrény
Ilustračné foto: Freedigitalphotos.net
Prečítajte si viac: Kučeravý kel s cesnakom
Diskusia k článku Brokolica na čínsky spôsob
Powered by Facebook Comments