Artičoková omáčka s chlebom pitta

29 júna, 2013 0 komentárov Zdieľať Zobrazení :  1874
artičoky

Ingrediencie:

8 chlebov pitta

2 a 1/2 hrnčeka marinovaných artičokov

220 g smotanového syra

350 g mozzarelly

1 hrnček (200 g) majonézy

1 hrnček (150 g) postrúhaného parmezánu

1 nadrobno pokrájaná cibuľa

2 roztlačené strúčiky cesnaku

Postup:

Rúru si predhrejte na 180°C. Chleby pitta pokrájajte na malé trojuholníky, položte na plech a nechajte jemne opiecť. Do mixéra vložte všetky ostatné ingrediencie a zmixujte. Zmes dajte do zapekacej nádoby a pečte 30 minút. Artičokovú omáčku podávajte teplú s opečeným chlebom pitta. Dobrú chuť!

Inšpirovali sme vás? Prečítajte si ďalší zdravý recept: Cibuľová polievka

Ilustračné foto: Fotolia.com

Prečítajte si viac: Mrazený rebarborový jogurt




Diskusia k článku Artičoková omáčka s chlebom pitta

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskusia k článku Artičoková omáčka s chlebom pitta