Dnes je 23. April 2014

Zdravý obed

Zdravý obed

Už máte dosť  jedál, ktoré vám zaťažujú žalúdok a nie sú diétne a chutné? Chcete si obzvláštniť jedálniček niečim chutným a zdravým? Inšpirujte sa nasledujúcim receptom, ktorý vám určite zachutí.

Fenikel a čakanka s bylinkovým maslom

Ingrediencie:

2 fenikle

2 červené čakanky

4 plátky nízkotučného plátkového syra

100 g bylinkového masla

voda

Postup:

Fenikel a čakanku dôkladne umyjeme a rozpolíme. Necháme ich spariť po dobu 5 minút. Sparené ich poukladáme do zapekacej misy rezom nahor. Na reze ich potrieme bylinkovým maslom a prikryjeme plátkom syra. Zapekáme ich pri teplote 180 C.

Ilustračné foto © photocrew – Fotolia.com

Značky: , , , ,

Diskusia k článku

komentárov

Powered by Facebook Comments

Mohlo by Vás zaujímať

Sponzorské články

popup-ebook-700x500